Tervetuloa!På svenska

Tervetuloa Asuntojenvuokrat.fi -palveluun

Asuntojenvuokrat.fi on ympäristöministeriön ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen tarjoama internethakupalvelu yksityishenkilöille. Palvelu on toteutettu yhteistyössä KTI Kiinteistötieto Oy:n ja kohdassa Tiedon luovuttajat lueteltujen yritysten kanssa. Asuntojenvuokrat.fi on osa valtiovarainministeriön koordinoimaa Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaa (SADe-ohjelma).

Palvelu tarjoaa hinta- ja laatutietoa Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Oulun, Turun, Jyväskylän, Lahden ja Kuopion uusista vapaarahoitteisista vuokrasopimuksista. Esitettäviä tietoja ovat kaupunginosa, huoneistotyyppi, pinta-ala, vuokra (€), neliövuokra (€/m2), kerros ja sopimusajankohta. Asunnon sijaintikerros näytetään neljänteen kerrokseen asti, viidennessä kerroksessa tai sitä korkeammalla sijaitsevat asunnot näytetään merkinnällä 5+.

Hakutuloksia voi lajitella eri ominaisuuksien mukaan. Tiedot näytetään, jos vuokrasopimuksia löytyy riittävästi. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Tietoa palvelusta-linkin takaa.

Tietokannan tekijänoikeudet kuuluvat KTI Kiinteistötieto Oy:lle. Aineiston ja tulosten kaupallinen käyttö on kielletty.

Haku
Kaupunki

Kaupunginosa

Huoneiden lukumäärä
Vuokra (€/kk)
min: max:
Pinta-ala (m²)
min: max: